PROIECTARE-EXECUTIE INSTALATII CABLARE STRUCTURATA, RETELE DE VOCE-DATE

✔ PROIECTARE ✔ EXECUTIE ✔ MENTENANTA

Retele voce-date : reprezinta unele dintre cele mai importante componente ale sistemului de comunicatii moderne.

Sistemele de voce-date sunt instalatii complexe, avand in componenta infrastructuri de cabluri (fibra optica, cablu de telefonie, etc.), echipamente centrale (centrale telefonice, servere, switchuri, routere, mediaconvertoare, etc.) si echipamente pentru posturi de lucru (prize voce-date, posturi telefonice, PC-uri, tablete, smartphone-uri, smart-TV-uri, camere video, etc.).

Comunicatia intr-o retea de voce-date se realizeaza pe baza mai multor standarde care definesc modul în care sunt instalate si configurate conexiunile fizice si protocoalele software. Avantajele utilizatorilor de retele voce-date (cablare structurata) sunt: flexibilitatea si simplitatea in utilizare.

Transformam un spatiu obisnuit intr-un spatiu inteligent:

  • Prin proiectarea unei retele care sa corespunda cerintelor prezente si pregatita pentru viitor.
  • Prin conectarea structurata a tuturor echipamentelor la o retea usor de administrat si de extins.
  • Prin utilizarea unor produse de calitate, testate in prealabil de echipa noastra pentru a face fata cerintelor de pe teren.

instalatii cablare structurata, retele de voce-dateTOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL ofera servicii complete de cablare structurata pentru retele de voce-date, indiferent de complexitatea conexiunilor ce trebuie realizate sau de tipul de terminale utilizate.

Realizam retele de voce-date pentru cladiri industriale si spatii de birouri, institutii sau cladiri administrative de orice tip, solutiile oferite de noi permitand obtinerea unei structuri fiabile si sigure, cu un grad mare de flexibilitate.

Structura unei retele de voce-date se alege in functie de dimensiunea cladirii si de necesarul de posturi de lucru.

Alcatuirea unei retele:

  • Cablul – prin intermediul caruia se transmit informatiile;
  • Rack-ul/uri – sunt dulapurile de distributie;
  • Prize – prin intermediul lor, utilizatorul are acces fizic la retea;
  • Patch panel-uri – componentele care sunt montate in rack-uri, in care se conecteaza capetele cablurilor care vin de la prize.

Proiectam si executam retele

INTERNET IN COMPANIA TA