Proiectare, instalare si mentenanta sisteme de detectie si avertizare la efractie

Pornind de la stabilirea nevoilor si identificarea riscurilor colaboram impreuna cu tine pentru a proiecta, instala si intretine un sistem de securitate potrivit cerintelor si bugetului tau.

Punem la dispozitie servicii complete de proiectare, instalare si mentenanta sisteme de securitate  pentru orice tip de obiectiv: rezidential, comercial sau industrial.

Proiectare sisteme de securitate pentru fiecare obiectiv in parte

✔ PROIECTARE

TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL efectueaza proiectarea sistemelor de securitate plecand de la o analiza obiectiva a nevoilor de siguranta.
Odata stabilite solutiile tehnice si ogranizatorice, se va intocmi proiectului. Acesta este un document necesar pentru inceperea si desfasurarea lucrarilor de montaj al echipamentelor.

In cadrul activitații de proiectare, firma noastra utilizeaza instrumente performante si programe speciale de proiectare si integrare a echipamentelor sistemelor de securitate si comunicatie.

Pentru fiecare obiectiv in parte, analizam si proiectam solutii de securitate in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientilor. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului prin optimizarea costurilor. Cel mai important indicator al succesului nostru il constituie increderea clientului.

Instalare sisteme de securitate, servicii profesionale

✔ INSTALARE

Pentru instalarea sistemelor de securitate este necesar sa se realizeze o gama variata de lucrari si toate acestea doar de catre echipa de specialisti a companiei, ce poseda o bogata experienta in domeniul sistemelor si a serviciilor de securitate.

Ne caracterizeaza executia de lucrari de calitate, respectand termenele stabilite prin contract.

TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL realizeaza lucrari de executie cu personal propriu, cu experienta in domeniu, competent si eficient.

Punerea in functiune a sistemelor reprezinta etapa de validare a solutiei tehnice si a proiectului prin probele efectuate. Programarea si testarea componentelor de sistem, testarea functiilor sistemului integrat, se executa conform documentatiei de proiectare.

Dupa punerea in funcțiune a sistemului se realizeaza instruirea personalului care deserveste sistemul de securitate cu privire la functiile si utilizarea acestuia, precum si a masurilor necesare in caz de nefunctionare a sistemului, pentru ca beneficiarii nostri sa il poata exploata la capacitate optima.

Mentenanta sisteme de securitate, servicii profesionale

✔ MENTENANTA

Noi va oferim posibilitatea incheierii unui contract de mentenanta pentru sistemele de securitate de care dispuneti.

Specialistii nostri va ofera o gama completa de servicii, de la proiectare pana la instalare si mentenanta, pentru sisteme la cheie.

Dorim o colaborare de lunga durata, nivelul ridicat de calitate al serviciilor oferite fiind garantia acestei colaborari.

Oferim servicii de mentenanta preventiva, corectiva si periodica, preluand responsabilitatile beneficiarului privind intretinerea instalatiilor si echipamentelor sistemului. Prin garantiile oferite, ne angajam sa asiguram buna functionare a instalatiilor si echipamentelor montate prin intretinerea tehnica curenta (mentenanta preventiva si periodica) si prin corectarea erorilor sistemelor (mentenanta corectiva).

Compania noastră are capacitatea să își desfășoare activitatea pe tot terioriul României, având deja în derulare contracte de service periodice cu beneficiari de renume.

Ce riscuri elimin prin serviciul de mentenanta?

 • Preintampinarea eventualelor defectiuni
 • Asigurarea bunei functionari a echipamentelor
 • Reducerea timpilor rezultati in urma defectarii echipamentelor si sistemelor
 • Prelungirea duratei de viata si a perioadei de exploatare pentru echipamentele si sistemele de securitate
 • Utilizarea optima si la capacitati maxime a echipamentelor
 • Reducerea costurilor cu reparatiile/inlocuirea echipamentelor

In ce consta mentenanta sistemelor de securitate?

Functionarea corecta a unui sistem de securitate (supraveghere video, detectie efractie, securitate perimetrala, control acces, interfonie, detectie incendiu, alarmare si evacuare, desfumare, stingere incendiu) necesita o inspectie periodica, iar aceasta poate fi asigurata prin incheierea unui contract de mentenanta si service, astfel incat orice defectiune aparuta sa fie remediata in cel mai scurt timp posibil.

Imediat dupa receptia sistemului trebuie incheiat un contract de mentenanta intre proprietarul cladirii si firma autorizata si specializata in lucrari de intretinere a sistemelor de detectie incendiu si efractie.

Mentenanta presupune evaluarea periodica a echipamentelor/sistemelor pentru a detecta potentiale probleme si interventiile necesare de prevenire a degradarii conditiilor de functionare.

Sisteme de detectie si avertizare efractie eficiente

Sistemul de detectie si avertizare efractie reprezinta un ansamblu de dispozitive ce functioneaza in timp real, cu rolul de a proteja un anumit spatiu impotriva persoanelor neautorizate, prin alarmarea acustica si/sau vizuala dar si notificarea unui centru de monitorizare.

Sistemul  de detectie si avertizare efractie poate fi de doua tipuri:

 • Cablat
 • Wireless (poate fi instalat de catre utilizator)

Sistemul  de detectie si avertizare efractie este compus din urmatoarele echipamente:

 • Centrala de alarma: Este unitatea de control a sistemului, indeplineste functia de gestionare si operare, este incorporata cu tastatura cu cifre (de la 0-9) si taste cu functii dar si cu buzzer pentru a semnaliza aparitia oricarui fel de eveniment.
 • Detectori de miscare / geam spart:
  • Detectorul de geam spart este un dispozitiv ce analizeaza si proceseaza sunetele receptionate. Acesta capteaza sunetul specific produs la spargerea unui geam si transmite un semnal catre unitatea centrala de unde se declanseaza alarma.
  • Detectorul de miscare este o componenta periferica ce detecteaza obiectele in miscare, in principal oamenii. Reprezinta un dispozitiv de importanta majora intr un sistem de antiefractie, avand rolulul de a transforma orice fel de miscare din zona protejata in semnal electronic. Implicit acestia pot fi integrati in sistemul de alarma.
 • Sirene de alarmare (interior/exterior);
 • Materiale auxiliare (comunicator, contacte magnetice, cablu).

Proiectare, instalare si mentenanta sisteme de securitate

INCEPE PROIECTUL DE SECURITATE ASTAZI!