Managementul si monitorizarea tuturor sistemelor prin intermediul unui singur software

✔ PROIECTARE ✔ INSTALARE ✔ MENTENANTA

Sistemele de securitate integrate ofera posibilitatea de a cumula functiile tuturor sistemelor de securitate existente in cadrul unei companii, de la sistemul de control acces si pontaj, alarmare la efractie, alarmare la incendiu, supraveghere video, protectie perimetrala, pana la controlul altor tipuri de sisteme ca incalzirea, climatizarea, iluminatul de urgenta, sonorizare si adresare publica, acoperind controlul tuturor sistemelor de securizare si organizare functionala a unei cladiri.

Managementul si monitorizarea tuturor sistemelor si subsistemelor se va putea realiza dintr-un singur punct prin intermediul unui singur software.

Un sistem de securitate integrat reprezinta o solutie ideala si performata pentru locatii unde este necesar si potrivit un control de securitate centralizat.

Aplicațiile sistemelor integrate vizeaza in primul rand platformele industriale, banci, hoteluri, centre comerciale, hoteluri, etc.

Avantajele oferite de un sistem integrat de securitate:

  • Aplicatie software intuitiva si usor de utilizat
  • Mod client/server
  • Adaugarea unor subsisteme noi in aplicatie
  • Controlarea drepturilor de acces pe baza de nivele de autorizare, tipuri de evenimente, etc.

TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL raspunde nevoii dumneavoastra pentru solutii integrate de securitate, cum ar fi control acces, interfonie si detectie efractie, comunicatii profesionale si camere de supraveghere, bazate pe infrastructuri IT flexibile.

Furnizam solutii la cheie si servicii personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Intelegerea clientilor si gasirea solutiilor potrivite garanteaza performantele si ofera siguranta, iar in zona de administrare a acestor solutii, pregatirea profesionala, tehnologia utilizata si calitatea serviciilor sunt esentiale.

Un software de management garanteaza o mai mare eficienta a gestionarii sigurantei in cadrul instalatiei, o interfata comuna si o notificare standardizata de alarma, datele colectate simultan de la toate dispozitivele si instalatiile.

Avantajele pe care le oferim in relatia de colaborare cu clientii nostri: implementare, montaj si punere in functiune a tuturor sistemelor comercializate, consultanta tehnica de specialitate si urmarirea proiectului in toate fazele sale cu o echipa de ingineri specialisti care sustin orice proiect cu documentatie si cunostinte tehnice de ultima ora.

Sisteme integrate de securitate

SINGUR SI SIMPLU DE GESTIONAT!