Intefon si videointerfon

✔ PROIECTARE ✔ INSTALARE ✔ MENTENANTA

Interfoanele si videointerfoanele sunt echipamente ce fac parte din sistemele de limitare a accesului, impreuna cu sistemele de control acces.  Echipamentele care compun sisteme interfonie si videointerfonie sunt instalatii evoluate de limitare a accesului, ce permit atat comunicarea audio cat si video si care au devenit foarte cautate de utilizatori.

Prin varietatea modelelor si a designului modern, sistemele de interfonie pot fi integrabile oricarui spatiu, optimizand confortul si contribuind prin utilitatea lor la siguranta beneficiarului.

Un sistem de interfonie este o masura elementara de protectie impotriva patrunderii persoanelor in spatiile private. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior, iar in cazul videointerfoanelor persoana aflata in interior poate sa vada persoana din exterior pe un monitor.

Instalarile acestor echipamente reprezinta o solutie importanta in securizarea spatiilor.
In principal videointerfonul are rol de securitate, comunicatie si confort. Poate fi integrat cu sistemul de alarma, sistemul de control acces sau cu sistemul de comunicatii telefonice.

Designul atractiv al videointerfonului il face dorit in orice decor iar imaginea video redata poate fi de tip alb-negru sau color.
Prin intermediul unui sistem interfon sau videointerfon aveti optiunea de a alege daca doriti sa permiteti accesul in proprietatea dumneavoastra persoanelor care va apeleaza.

Interfon si videointerfon judetul ArgesSisteme interfonie si videointerfonie formate din urmatoarele componente:

  • postul de exterior se instaleaza in apropierea usii principale de acces spre imobil. Prin intermediul postului de exterior se face comunicarea audio (audio-video) cu persoana care solicita accesul in interior.
  • postul de interior este prevazut cu buton de actionare a yalei electromagnetice (pentru deschiderea portii sau a usii de acces).
  • yala electromagnetica/dispozitiv de blocare şi deblocare se instaleaza la poarta sau usa principala de acces spre imobilul beneficiarului pentru actionarea deschiderii acesteia de la postul de interior.
  • sursa de alimentare

Orice videointerfon se compune din:

  • unitate de exterior ce contine camera video;
  • sursa de tensiune;
  • monitor video (LCD sau LED color cu sau fara touchscreen);
  • cabluri de transmisie semnal sau emitator receptor.

Aveti nevoie de un sistem interfon sau videointerfon?