TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL ofera o gama completa de sisteme de avertizare timpurie de detectare a incendiilor, potrivite pentru proprietatile comerciale, retail si industriale. Locurile mai mici pot fi acoperite cu gama noastra conventionala de panouri cu diferite tipuri de capete de detecție automata, inclusiv fum optic si caldura impreuna cu puncte de apel comandate manual, sunete si dispozitive de avertizare vizuala.

Echipa noastra poate furniza sisteme si instalatii de incendiu integrate. Sistemele implica atat aplicarea unei tehnici de ultima generatie de detectie a incendiului cat si proiectarea si instalarea, acestea realizandu-se de catre specialistii nostri din departamentul tehnic.

Echiparea constructiilor cu instalatii de detectare si stingere a incendiilor se realizeaza in functie de tipul constructiei (cladiri de birouri si administrative, spitale, scoli, hoteluri, muzee, biblioteci sali de spectacol, ansambluri rezidentiale, centre comerciale sau hale industriale) de nivelul riscului la incendiu, destinatia cladirii şi de parametrii ce trebuie supravegheaţi, cum sunt: temperatura din încăpere, fumul, emanaţia de gaze periculoase sau explozive, flacără.

Pentru o oferta personalizata, va invitam sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul de contact. In cel mai scurt timp, unul dintre specialistii nostrii va reveni pentru a va oferi toate detaliile necesare.

Sisteme de detectie si avertizare la incendiu

Sisteme inovatoare cu rol de a preveni incendiile concepute si configurate astfel incat sa poata fi integrate in sisteme complexe de securitate
✔ PROIECTARE ✔ INSTALARE ✔ MENTENANTA

Sisteme de desfumare si ventilatie naturala

Spatiile comerciale, de birouri si orice spatiu de mari dimensiuni trebuie sa aiba in dotare motoare pentru desfumare si sisteme inteligente de ventilatie.
✔ PROIECTARE ✔ INSTALARE ✔ MENTENANTA

Sisteme de stingere automata a incendiilor

Sistemele de stingere automata a incendiilor sunt proiectate pentru a asigura protectia la incendii in corespondenta stricta cu normele de mediu si securitate operationala.
✔ PROIECTARE ✔ INSTALARE ✔ MENTENANTA

Solutii profesionale

PROIECTATE PENTRU TINE