Consultanta, proiectare, executare, intretinere instalatii electrice

Un proiect pentru instalatii electrice este necesar la orice constructie noua, la constructii in stadiul modernizarii, extinderii sau reabilitarii de instalatii electrice din motive functionale.

TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL ofera servicii de executie si proiectare pentru realizarea de instalatii electrice noi si pentru modernizarea si reabilitarea celor existente, pentru reducerea consumului de energie sau scaderea costurilor de exploatare. Proiectarea este parte a investitiei care daca este facuta in mod profesionist optimizeaza costurile intregii investitii pe perioada executiei cat si costurile ulterioare de exploatare ale acesteia, asigura necesitatile beneficiarilor si diminueaza riscurile de incendiu.

Va oferim servicii profesionale care includ proiectarea, consultanta, executia si intretinerea instalatiilor electrice de joasa tensiune.

Executam proiecte pentru diverse stadii ale instalatiilor:

  • instalatii electrice interioare/exterioare pentru incinte/constructii civile si industriale;
  • bransamente aeriene si subterane la tensiune nominala de 0,4 kV;
  • prize de pamant;
  • instalatii de securitate si supraveghere.

Suntem autorizati de catre ANRE pentru lucrari de proiectare instalatii de joasa si medie tensiune.
Prin activitatea desfasurata, urmarim satisfacerea nevoilor clientilor, prin promovarea unor solutii tehnice moderne, cu costuri minime de exploatare si implementare.

Echipa noastra va ofera servicii la standarde inalte pentru toate tipurile de instalatii.

De la consultanta, proiectare, implementare si mentenanta, suntem alaturi de dumneavoastra in fiecare etapa a proiectului. Specialistii nostri au peste 13 ani experienta in a oferi servicii complete pentru proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de securitate, detectie incendiu, instalatii electrice, retele voce-date.

Apeleaza la specialisti autorizati pentru orice interventie la reteaua electrica. Interventiile se realizeaza rapid in orice locatie din tara. Prin serviciile noastre de mentenanță asigurăm fiabilitatea sistemelor energetice, atât la domiciliu cât și în spațiile comerciale sau de producție.

Construiesti sau modernizezi o cladire?

INSTALATIA ELECTRICA TREBUIE SA FIE SIGURA