Sisteme control acces si pontaj - solutie integrata

✔ PROIECTARE ✔ INSTALARE ✔ MENTENANTA

Sistemele de control acces si pontaj sunt concepute pentru a gestiona accesul persoanelor intr-o locatie, urmarind utilizatorii, cardurile, punctele de acces si evenimentele. Sistemele pot fi integrate cu functia de pontaj care permite o imagine de ansamblu, precisa a prezentei si miscarilor angajatilor.

Aceste sisteme reprezinta o metoda de securitate utila, un instrument pentru managementul resurselor umane dintr-o organizatie, care permite gestionarea automata a intrarilor/iesirilor persoanelor in/din anumite zone numite de securitate. Cu ajutorul acestui sistem se poate realiza vizualizarea in timp real, se pot defini zonele de acces pentru fiecare persoana si intervalele de timp in care aceasta va avea acces. Sistemele de control acces sau pontaj pot fi cu cartela sau biometrice (amprenta digitala, scanare faciala). Tehnologia biometrica reprezinta un progres semnificativ privind securitatea, deoarece analizeaza fizic identitatea unei persoane.

Putem controla accesul folosind o serie de sisteme de la cei mai importanti producatori, de la o singura usa la un nor in retea si un sistem bazat pe PC.

Avantaje sistem de control acces si pontaj

  • Solutii personalizate de control acces pe baza de card, de pontaj
  • Simplitate in configurare si utilizare: variante diverse de configurare si functii speciale
  • Raportare programata: trimite rapoarte in zile, ore, la adrese prestabilite, exportate in fisiere accesibile de pe orice PC cu web browser
  • Permite automatizari: senzori de temperatura si umiditate pentru actionarea sistemului de aer conditionat

Controlul accesului se face in functie de profilurile de acces ale utilizatorilor, pentru a asigura o securitate maxima prin monitorizarea fiecarei persoane. Sistemul de acces si portile de securitate trebuie sa fie usor de folosit si sa asigure maxima siguranta.

Solutiile de pontaj pe care le oferim sunt fiabile si eficiente, usor de utilizat, avand functionalitati pentru gestionarea resurselor umane.

Solutii personalizate control acces si pontaj

✔ PROIECTARE ✔ INSTALARE ✔ MENTENANTA

In proiectarea unei solutii personalizate utilizam diverse elemente ale sistemului de control al accesului – de la intrarea in perimetru, in zonele publice, pana la zonele cu restrictie si venim cu o solutie echilibrata care sa satisfaca cerinte specifice de securitate ale unei firme.

TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL va ofera sistemul cel mai potrivit pentru necesitatile dumneavoastra si mediul in care va functiona.

Sistemele noastre pot fi extinse cu module suplimentare pentru vizitatori, crearea id-urilor foto, timp si prezenta.

Sistemele noastre de control al accesului pot fi legate si de portile sau barierele automate. Aplicatiile in care sunt folosite sistemele de control acces: cladiri industriale, cladiri rezidentiale, birouri, parcari, hoteluri, banci, etc.

Asiguram alegerea unor sisteme control acces si pontaj optime, proiectarea, instalarea si intretinerea.

Sistemul de control acces are urmatoarele componente:

  • Persoanele cu drept de acces;
  • Legitimatie de acces;
  • Cititoarele;
  • Elementele de blocare a accesului;
  • Calea de transmitere a informatiilor;
  • Panoul de control acces.

Control acces turnicheti

Turnichetii sunt destinati accesului simplu sau multiplu, unidirectional sau bidirectional si ofera un nivel excelent de securitate pentru: spatii industriale, cladiri administrative, banci, sali de sport/antrenament, statii, aeroporturi, etc. Turnichetii, dispun de moduri de operare setabile de la distanta, de la nivelul panoului de comanda. Modelele sunt adaptate oricarui punct de acces/verificare, pot fi asortate dupa preferinta cu o serie de balustrade sau grilaje si pot fi cu usurinta integrate in sisteme mai ample de control al accesului.

Solutie integrata specifica companiei tale

pentru MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE